загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чому ми старіємо: 5 основних причин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Старіння - це досить складний процес, він залежить від безлічі біологічних факторів. Вчені намагаються знайти метод запобігання цьому процесу. Але для початку потрібно дізнатися 5 основних причин, чому ми старіємо.

Гормони

Наша молодість безпосередньо залежить від гормонів. Їх збій, надлишок або дефіцит неодмінно позначаються на тілі. Наприклад, тонке волосся, глибокі зморшки та обвислі щоки виникають при нестачі гормону росту.

Склад повітря

Забавно, але ми не можемо жити без повітря, але через нього прискорюється процес старіння. ДНК людини швидше руйнується в тому випадку, якщо повітря наповнене газом ат іншими випарами, від яких неможливо втекти у великому місті.

Шлунково-кишковий тракт

Проблеми з шлунково-кишковим трактом викликають вікові зміни. Це пов'язано з тим, що там знаходитися більше 65% імунітету в нашому організмі. При порушенні роботи шлунково-кишкового тракту виникає збій роботи всього організму.

Зв'язки молекул

До старіння призводять молекули еластину та колагену, які відповідають за міцність з'єднання тканин, еластичність шкіри та правильну роботу з продуктами життєдіяльності. У тому випадку, якщо зв'язок порушується, процес старіння відбувається набагато швидше.

Мало енергії

95% енергії відбувається в мітохондріях. На них впливають їжа та повітря. З віком їх стає менше і тіло менш енергічне. Це природний процес, який призводить до старіння організму. Раніше ми повідомляли про 5 продуктів, які допоможуть продовжити молодість та зберегти красу. 

Джерело:
До списку новин