загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Перепади тиску: поради від лікарів для метеозалежних

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ендокринологиня Марія Васильєва дала людям поради, які допоможуть усунути негативні наслідки низького атмосферного тиску, що неприємно позначається на стані здоров'я метеозалежних людей.

Вона підкреслила, що природному явищу «підвладні» переважно люди з хронічними захворюваннями, хворобами серцево-судинної системи, бронхіальної і хронічною астмою, а також з ішемічною хворобою серця.

У разі, якщо перепади тиску негативно позначилися на самопочутті людини, Васильєва порадила залишитися вдома. За її словами, це не допоможе позбутися від погіршення загального стану, але допоможе уникнути непритомності в громадських місцях. Підтримати сили і не допустити слабкості допоможе правильне харчування.

«Коли у нас йде зниження глюкози в крові, на це реагує парасимпатична нервова система, тому погіршення стану такі люди відчувають частіше», - стверджує Васильєва.

Ситний сніданок забезпечить організм калоріями, але слід уникати великої кількості кофеїну, алкоголю і вживання тютюнових виробів. Іншим фактором, який позитивно позначається в дні перепаду атмосферного тиску - сон.

Ендокринологиня також порадила уникати фізичних навантажень і стресових ситуацій, які можуть перенапружити організм.

Джерело:
До списку новин