загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Невролог назвала способи профілактики хвороби Альцгеймера

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Невролог Олена Гайворонська розповіла про способи профілактики хвороби Альцгеймера.

Перш за все, експерт пояснила, що стовідсотковий захист від цього захворювання медицині поки невідома. Однак, нескладними коригуваннями в способі життя є можливість істотно знизити ризик розвитку недуги.

Так, важливо регулярно влаштовувати тренування для мозку. Найбільш ефективними вважаються вивчення іноземних мов, придбання нових навичок і спеціальні вправи для когнітивних функцій.

Не менш важлива соціальна і фізична активність людини, відмова від шкідливих звичок, повноцінний сон, а також контроль харчування і недопущення набору зайвої ваги. Крім того, необхідно уникати травм голови і регулярно контролювати стан серцево-судинної системи.

Особливо важливо відстежувати такі показники, як тиск, рівень холестерину і глюкози в крові, психічне здоров’я (лікування депресії).

Джерело:
До списку новин