загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як швидко заснути: лікар назвав 5 продуктів, які відправлять вас спати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ви можете відновити дефіцит сну і поліпшити якість сну, вживаючи правильну їжу. Лікар, що спеціалізується на психіатрії та медицині сну розповів, які 10 продуктів можна з’їсти перед сном. Дослідження показують, що деякі певні продукти містять властивості, що сприяють сну, які спонукають вас швидше і легше розслаблятися.

Лікар Алекс Дімітріу: “Щоб спробувати відновити дефіцит сну, можуть допомогти прості зміни в дієті. Додавання на тарілку мінералів, таких як калій, магній, кальцій і залізо, може сприяти виробленню мелатоніну, гормону, що відповідає за регуляцію сну”.

Експерт виявив 10 продуктів, що сприяють міцному нічному сну. Читайте також: Названо три ознаки, які допомагають розпізнати аутизм навіть у дорослих

Вишня

Найкращий спосіб добре виспатися-збільшити споживання мелатоніну, а ідеальний спосіб зробити це-включити в свій раціон вишню. «При регулярному вживанні на сніданок або в якості перекусу після тренування вони можуть допомогти в регулюванні циклу сну».

Темний шоколад

Шокоголіки радіють, тепер у вас є привід спробувати це після обіду какао. Потрібно переконатися, що ви запасаєтеся темним сортом, а не молоком з цукром і білим шоколадом. “Темний шоколад містить серотонін, який розслабляє ваше тіло і розум і сприяє загальному почуттю щастя”.

Волоський горіх

Вони містять кілька сполук, які сприяють кращому сну вночі, наприклад Мелатонін, серотонін і магній. “Волоські горіхи прекрасні, якщо їх подрібнити і додати в свіжий салат, як добавку до пластівців або йогурту, або як хрустку альтернативу чіпсам або іншим нездоровим горіхам”.

Мигдаль

Мигдаль і мигдальне масло містять триптофан і магній, які допомагають природним чином знижувати роботу м’язів і нервів, а також стабілізують серцевий ритм.

Ромашковий чай

Трава містить флавоноїдну сполуку, яка має здатність покращувати сон. “Тому, як тільки ваші смакові рецептори звикнуть до незвичайного смаку, чашка перед сном може творити чудеса для вашого відпочинку”.

Джерело:
До списку новин