загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Невролог порадив відмовитися від сну на животі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сон на животі може шкодити здоров’ю, краще відмовитися від звички спати в такій позі.

За словами невролога Дмитра Шубіна, експерта телепрограм про здоров’я на Першому каналі, поза сплячого на животі – «погана». “Ми спимо або на спині, або на боці”, – висловився лікар, розмірковуючи про те, яким має бути положення тіла під час сну.

У той же час Дмитро Шубін зауважив, що спати в позі на боці слід, розмістивши між колін подушку. Якщо людина звикла спати на спині, йому потрібно підкладати подушку під спину, її поперековий відділ.

“Здоровий сон залежить і від положення голови”. Читайте також: Стали відомі найбільш забруднені міста світу Шубін додав, що плечі не повинні опинятися на подушці, це важливо.

Джерело:
До списку новин