загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Популярний бабусин метод: лікар розповів, чи потрібно парити ноги при хворобі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Лікар Комаровський розповів, чи потрібно парити ноги при хворобі та поділився своєю думкою про народний метод лікування. Лікар вважає, що ця процедура є марною.

Комаровський розповів, що процедура "парити ноги" не допомагає від хвороб і навіть небезпечна для здоров'я. На думку експерта, ці дії не мають жодного відношення до цивілізованої медицини.

Він поділився: Багато років тому навіть у підручниках для фельдшерів писали, що гарячі ванни для ніг – це коли температура води 40 °C. Але для багатьох батьків це не досить гаряче.

Їм треба щоб пекло! Лікар розповів, що якщо вам допомогла гаряча ванна для ніг, то це лише завдяки психотерапевтичному ефекту.

Експерт закликав молодих батьків не використати цей метод для лікування хвороб. Раніше ми розповідали, чи можна купатись під час застуди.

Джерело:
До списку новин