загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами медичного працівника, небезпеку для людини може мати не тільки мінусова, але і плюсова температурf. Адже отримати його можна при підвищеній вологості і сильному вітрі.

В першу чергу від цієї проблеми страждають кінчики пальців рук і ніг, ніс, вуха і щоки. З цієї причини слід приділити увагу в першу чергу одязі.

Якщо Ви користуєтеся громадським транспортом, радять одягати багатошаровий одяг. Дуже важливо мати можливість розстебнутися або зняти щось при духоті. Водіям рекомендовано тримати в машині запасний теплий одяг. Найбільший ризик обмороження мають малорухливі люди, які працюють на вулиці.

Найважливіше для них-захистити руки і ноги. Отто Стойка радить не скупити на якісне взуття. Підошва повинна ізолювати від холоду, а черевики бажано мати на розмір більше.

І про головний убір забувати не варто, адже можна підхопити не тільки застуду, а й отит. Рукавиці можна прикріпити до пуховика, як в дитинстві, щоб не втрачати і не забувати їх.

Джерело:
До списку новин