загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дієтолог назвав найкорисніший молочний продукт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перше місце серед кисломолочних продуктів займає кефір, оскільки допомагає боротися з високим рівнем холестерину та підтримувати мікрофлору кишечника, вважає турецький дієтолог Зюлал Ялчин.

Дієтолог назвав найкорисніший молочний продукт Дієтолог назвав найкорисніший молочний продукт Він зазначив, що кефір приносить багато користі і його можна пити з раннього віку. Кефір не тільки має всі поживні властивості молока, але й багатий мікроорганізмами, які благотворно позначаються на травленні і стані кишечника.

При цьому в ньому менше лактози. Також перевагами цього напою є високий вміст білка та легке засвоєння.

Дієтолог розповів у бесіді з Milliyet про дослідження, які показали, що кефір має протипухлинні властивості, допомагає знижувати рівень холестерину, а також використовуватися під час лікування низки захворювань.

Фахівець додав, що кефір досить легко можна зробити самостійно, а урізноманітнити смак та зробити його привабливішим для дітей допоможуть добавки із фруктів та ягід.

Джерело:
До списку новин