загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кава або чай: про користь популярних ранкових напоїв розповіли вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Користь чаю для здоров’я

Зелений чай знижує ризик розвитку раку, говориться в дослідженні, опублікованому на сайті Національної медичної бібліотеки США. Його переваги для здоров’я пов’язані з великим вмістом антиоксидантів. У огляді, опублікованому в Phytomedicine, сказано, що зелений чай може поліпшити пам’ять і уважність, допомогти зменшити симптоми тривоги і підвищити когнітивні здібності. Позитивний вплив зеленого чаю на пізнавальні здібності спостерігається при комбінованому впливі кофеїну і амінокислоти L-теаніну. У деяких випадках чай може знизити ризик смерті від серцевих захворювань. Згідно звіту, опублікованому в Європейському журналі профілактичної кардіології, споживання чаю знижує ризики розвитку атеросклеротичних серцево-судинних захворювань і смертності від усіх причин, особливо серед тих, хто п’є цей напій на регулярній основі. Читайте також: Токсиколог назвав п'ять продуктів, які зміцнюють імунітет

Користь кави для здоров’я

Згідно з оглядом, опублікованим Circulation, кава зменшує ризик смерті від серцево-судинних і неврологічних захворювань. Дослідження також показали, що споживання кави пов’язане з більш низьким ризиком розвитку хвороби Паркінсона. Кава позитивно впливає на здоров’я мозку. У огляді, опублікованому в журналі нейрохірургії, неврології та неврології, сказано, що цей ранковий напій може знизити ризик хвороби Альцгеймера. Також кава допомагає боротися із зайвою вагою, йдеться в дослідженні Гарвардської школи громадської охорони здоров’я. “Вживання чотирьох чашок кави в день може знизити жирові відкладення приблизно на 4%”, – відзначили фахівці.

Джерело:
До списку новин