загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Ген довголіття": як рух, краса і нові знання захищають від старості

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 

Підтримувати форму допомагає спорт і кохання. "Таблетку" краси на вулицях Києва пропонували журналісти ТСН.

Чи пристали люди на пропозицію - дивіться у наступній серії спецпроєкту Ген довголіття, - йшлося в сюжеті ТСН.19:30 16 грудня. Безплатний салон краси – для пенсіонерів. Адже мати гарний вигляд – один із секретів довголіття. Люди охочі до розмов, але від порції краси відмовляються на відріз.

Психологи пояснюють - такі реакції свідчать про депресивні настрої. Мовляв, люди не готові себе бачити у старості у дзеркалі та не знали, як готуватися до старості. Але подивимось, як спрацює терапія красою. Пані Віра на пенсії 6 років. Вільний час, спочатку сприймала, як тягар.

Вийти з пригніченого стану допомогли хобі. Витягнувши з депресії себе – взялася допомагати подружкам.

Віктор Рубльов – експерт з розвитку можливостей мозку. Запевняє – мозок можна натренувати так само як і м’язи. Фітнес-тренери, що спеціалізуються на вікових групах рекомендують також одночасно тренувати і тіло, і мозок.

Підтримувати форму допомагає спорт і кохання. Тим часом після переображення пані Валентину тепер неможливо відірвати від дзеркала. Разом з відеозвітом - професійна фотографиня фіксує настрій на знімках, аби нагадувати Валентині, що зрілі роки – можуть бути красивими.

Джерело:
До списку новин