загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лікар розповів, як допомогти печінці прийти в норму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Лікар розповів, що треба робити, щоб допомогти своїй жирній печінці прийти до норми та правильно працювати Лікар розповів, як допомогти печінці прийти в норму Лікар розповів, як допомогти печінці прийти в норму.

Симптоми жирової хвороби печінки

Дуже часто люди, які не дотримуються жодних дієт і дозволяють собі їсти все, що подобається, страждають від жирової хвороби печінки. Цей стан характеризується тим, що в клітинах важливого органу утворюється багато жиру.

– Цей стан медики можуть називати по-різному: жирова дистрофія, жировий гепатоз, стеатоз печінки. Проте суть у них однакова: у клітинах печінки утворюється надмірне відкладення жиру (ліпідів), – уточнює ендокринолог Наталія Ложкіна.

Визначити наявність проблем із печінкою не так легко, як може здатися. Ожиріння печінки, як правило, виявляється при проведенні ультразвукового дослідження чи виявлення зміни печінкових показників. У більшості пацієнтів немає симптомів. Однак є фактори, які побічно можуть вказувати на наявність проблем: надто великі порції їжі, надто велика вага, сильні стрибки тиску, без видимих ​​причин, сильна втома.

Якщо є хоча б один із цих факторів, слід більше уваги приділяти здоров'ю печінки. Як можна без ліків зменшити жир у печінці Це може здатися дивним, але поки що лікарі не знайшли супер-методу для лікування ожиріння печінки за допомогою медичних препаратів. А ось як усунути проблему без них відомо давно.

Перший і найдієвіший крок – сісти на дієту. Включити в раціон харчування продукти з цільнозерновими вуглеводами, такими як хліб, рис та макарони з високим вмістом клітковини.

Інший крок – займітися спортом.

Третій крок – контролюйте свій тиск та рівень холестерину в крові. своєчасно та правильно вирішуйте ці проблеми під суворим наглядом лікаря. Від яких продуктів краще відмовитись.

Згубно впливають на здоров'я печінки: - мариновані та копчені продукти, - консерви, - гострі страви, - приправи, - жирне м'ясо (особливо свинина та баранина), - маргарин, - майонез, - спиртні напої.

До списку новин