загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Названий найпростіший сніданок для здорового серця

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фахівці відзначили, що продукти, багаті клітковиною, контролюють цукор в крові і підтримують низький рівень холестерину.

Крім того, вони роблять благотворний вплив на кишечник. 

Крім здоров'я серця, вони благотворно впливають на весь організм в цілому.

Фахівці відзначили, що продукти, багаті клітковиною, контролюють цукор в крові і підтримують низький рівень холестерину, пише "Голос". Крім того, вони роблять благотворний вплив на кишечник.

Також корисні на сніданок білкові продукти. Вони надовго насичують організм, даруючи йому заряд енергії практично на весь день. Не дарма кажуть, що сніданок є найважливішим прийомом їжі, а поснідавши двома смаженими яйцями, ви захочете їсти ближче до вечора.

Також фахівці виділяють жирну рибу, наприклад, лосось, цільнозернові продукти і горіхи. Всі роблять благотворний вплив на здоров'я людини.

Продукти, що містять білок, роблять благотворний вплив на м'язи і мозок, а серце. Такий жирний вид риб, як в'ялений лосось, багатий білками і омега-3 жирними кислотами, які також сприяють довголіттю.

Джерело:
До списку новин