загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Здоровий спосіб життя – це принцип, що дозволяє зберегти здоров'я

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Здоровий спосіб життя – це принцип, що дозволяє зберегти здоров'я, поєднавши всі необхідні маніпуляції з роботою, соціальною зайнятістю. Основа здорового способу життя – це правильне харчування, достатня фізична активність. Саме вживання натуральних, екологічних продуктів дозволяє знизити навантаження на серце, а також перешкодити виникненню захворювань, пов'язаних із серцево-судинною системою та ожирінням.

Як зберегти здоров'я? У значної кількості людей після 50 років спостерігається зайва вага та діабет другого типу, який пов'язаний з неправильним харчуванням, вживанням жирних, солодких продуктів, а також їжею, багатою на прості вуглеводи.

Якщо виникають проблеми зі здоров'ям і лікар призначає медикаменти, їх можна придбати, відвідавши сайт www.ama.dp.ua. Якщо коригувати своє харчування у молодому віці, це допоможе перешкодити проявам серйозних захворювань у старості. Щоб підтримувати тіло в тонусі, варто регулярно напружувати м'язи, також потрібні тренування, фізичні навантаження. Дорослій людині достатньо виконувати нескладну зарядку і проходити протягом дня 10 000 кроків. Під час прогулянок напружуються практично всі м'язи, що оздоровлює тіло.

Шкода від дієт, та безпечні способи зниження ваги Дієта – це зовсім не спосіб оздоровлення, а можливість знизити вагу. Значна кількість дієт не зберігає здоров'я, а підриває його. Особливо, якщо дієта пов'язана зі споживанням якихось певних продуктів, зокрема білків.

Особливості дотримання принципів правильного харчування: Саме тому оптимальним варіантом зниження ваги вважається перехід на правильне харчування. Варто розуміти, що це не дієта, а режим харчування, якого необхідно дотримуватися протягом усього життя. Вага знижується на правильному харчуванні набагато повільніше, ніж з використанням білкових дієт, але це є більш безпечним для здоров'я.

Таким чином, вдасться перешкодити появі хронічних захворювань, які можуть загострюватись після дієт. Основним недоліком дієт є те, що разом із їжею в організм потрапляє недостатня кількість поживних компонентів та вітамінів. Адже насамперед дієта – це обмеження. Правильне харчування відрізняється різноманітним меню, яке включає білки, жири й вуглеводи, а також значну кількість вітамінів, які вводяться в їжу разом з овочами та фруктами.

До списку новин