загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Комаровський назвав основи довголіття, які продовжать життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Природою передбачено кілька цілком дієвих способів, за допомогою яких будь-яка людина змогла б продовжити своє життя. Зокрема, це також стосується правильно та активного способу життя. Про це розповів доктор Євген Комаровський у своєму журналі.

Продовжити своє життя можна за допомогою: Активного способу життя; Здорового харчування; Мотивації, сенсу існування - те, що змушує вставати з ранку, веде життя, того, заради чого живеш.

До того ж важливо, щоб цей вектор був спрямований не назовні, а саме на себе, включав власні потреби, мрії та бажання. Лікар дав кілька порад людям похилого віку: проводити багато часу на свіжому повітрі і бути активними - прогулюватися, танцювати, займатися скандинавською ходьбою, їздити велосипедом, а не просто сидіти на лавці біля під'їзду;робити профілактичні щеплення, захиститись від сезонних ГРВІ, дотримуватись соціальної дистанції, відмовитись від відвідування багатолюдних заходів, а також не забувати про носіння масок;навчатися завжди і скрізь.

Лікар назвав цікавий факт, що кожна вивчена нова мова, кожна отримана додаткова освіта на 6 років продовжує молодість мозку); часто спілкуватися з молоддю та дітьми.

Комаровський зазначив, що тривалість життя чоловіків менша, ніж у жінок. Все тому, що представники сильної статі, як правило, менш уважні до свого здоров'я, рідше реагують на симптоми та рідше ходять до лікарів.

Доктор зазначив, що людям потрібно систематично контролювати стан свого здоров'я, здійснювати профілактичні заходи щодо мінімізації захворюваності на серйозні інфекції та недуги.

Окрім того, важливо своєчасно реагувати на нетипові симптоми.

Джерело:
До списку новин