загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

100-річна жінка пояснила, як дожила до такого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мешканка Гренади Мюріель Мітчелл зовсім недавно відсвяткувала 100-річчя, але зізнається: вона досі не може повірити, що їй виповнилося стільки. Вона не має проблем з пересуванням, вона бачить і читає без окулярів.

Здається, що єдине, що її турбує, це плечі. Мюріель Мітчелл народилася 16 жовтня 1922 року. Має шестеро дітей. Другою дитиною є колишній прем’єр-міністр Гренади доктор Кейт Мітчелл. Наразі він лідер опозиції острівної держави на південному сході Карибського моря, пише Loop Caribbean News.

Довгожителька радить усім іншим за її прикладом виявляти доброту до людей. Вона також зазначає, що не шкодує про шлях, який їй довелося пройти.

А ще жінка закликала не здаватися всіх, хто почав старіти. Прожити стільки років, на думку жінки, їй вдалося завдяки тому, що багато гуляла, відвідувала пляж і уникала стресу. “Стрес – це погано… Я сприймаю все з посмішкою”, – стверджує Мюріель Мітчелл.

Джерело:
До списку новин