загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як довго не старіти душею та тілом: порада Коко Шанель

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В однієї жінки виникло відчуття, що життя вдалося: професія, улюблена робота, троє синів. Усвідомлення щастя прийшло у 60. І відразу зникло: не стало чоловіка. 

Але це – життя. З його законами не посперечаєшся. Сини стали вмовляти мати піти з роботи: “Мамо, гроші є, навіщо тобі працювати? Мамо, ти краще частіше до нас у гості приїжджай, з онуками спілкуватися” – говорили вони. Жінка довго не наважувалася піти з колективу. 

Але начальник дав зрозуміти, що повага повагою, але треба давати дорогу молодим. З гулянням та піснями проводили на пенсію. А далі – найцікавіше. Стала жінка дітей відвідувати. Старший син – сувора, ділова людина. І дружина у нього під стать. 

Внуки, навпаки, розпещені, ліниві. Вони безперервно лаялися і сварилися, але вважали, що це нормально. Робота напружена, великі гроші даремно не даються. У жінки тиск піднімався, їй хотілося швидше поїхати від них. Син не затримував: мамо, ти погано виглядаєш, піди по лікарях, лікуйся. Більше відпочивай.

Мати за кілька місяців поїхала до середнього сина. Він цілими днями сидів носом у комп’ютері. Майже з нею не розмовляв. Внуків побачила та поїхала. Була гостею, нічого не робила, але відчувала втому.

А коли приїхала до молодшого сина – сама здивувалася. І містом годинами ходили, і делікатеси їли, а тиск – як у космонавта. Дуже багато сміялися, жартували, згадували. Син сказав: “Мамо, ти зараз виглядаєш краще, ніж 10 років тому”.

Подивилася жінка на себе в дзеркало, і справді красуня з рум’янцем на щоках! Ні харчування, ні навантаження, ні погода її “не брали” поруч із цим сином та його сімʼєю.

Через рік вона знову відвідала синів, а потім ще через рік. І як під копірку: у старшого погано почувається, а у молодшого – розквітає. Спочатку думала, що збіг. Але ні, таких збігів не буває. Це люди так впливають. Їхнє ставлення. Коко Шанель, революціонерка у світі моди, прожила 87 років. Вона говорила: Старість не захищає від любові, але любов захищає від старості.

До списку новин