загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці на тлі війни зловживають заспокійливими, – МОЗ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні з початку війни зросла кількість продажів препаратів, що впливають на психічне здоров'я, зокрема заспокійливих та снодійних. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомив міністр охорони здоровя України Віктор Ляшко, пише Суспільне.

"Ми бачимо зростання кількості продажів препаратів, які стосуються проблем з психічним здоров'ям. Люди часто купляють заспокійливі, снодійні. І це зростає з початку війни. Ми бачимо місяць до місяця зростання продажів цих препаратів, і тут ми також звертаємось до всіх людей з тим, щоб не спішити купувати ці препарати", — зазначив він.

Ляшко зокрема закликав перед прийняттям препаратів консультуватися з сімейним лікарем і у першу чергу — з психологом. "Є ряд методик, які дозволять покращити своє психічне здоров'я без застосування медикаментозного лікування", — додав міністр.

Антидепресанти, нейролептики, релаксанти та деякі заспокійливі належать до рецептурних препаратів. Раніше голова МОЗ Ляшко пояснив, що з 1 квітня кількість рецептурних лікарських засобів не змінюється, а для українських пацієнтів з’являється додатковий сервіс — електронний рецепт.

Джерело:
До списку новин