загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рецепт здорового та щасливого життя на пенсії: лікарі розкрили таємницю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Щастя та гармонію в похилому віці можна відчувати завдяки простим речам. Пенсія – передбачувана подія, тож до неї можна підготуватися заздалегідь, адже в такому разі ризик почуватися самотнім або впасти в депресію значно зменшується. Залишатися активним Якщо ви протягом життя звикли працювати, то через появу великої кількості вільного часу на пенсії може виникнути відчуття непотрібності та знизити вашу самооцінку.

Однак не варто постійно сидіти вдома. Оберіть для себе заняття, яка вам до вподоби. Наприклад, можна працювати неповний день, займатися волонтерством або ж організувати клуб за інтересами. Завдяки цьому ви зможете бути активними та ділитися своїми знаннями й уміннями на користь собі та іншим. Зберігти здорові стосунки

Якщо ви дедалі частіше перебуваєте вдома, то стосунки з близькими можуть змінитися.

Аби стосунки залишалися теплими та приязними, спробуйте обговорити з близькими, як ви плануєте проводити дозвілля, узгодьте режим дня та домашні обов’язки. Окрім того, будуйте спільні мрії та розробляйте плани щодо їхньогодосягнення. Дбати про здоров’я Ми не завжди приділяємо належну увагу власному здоров’ю через сучасний шалений ритм життя. Тож у роботі організму можуть виникнути численні порушення та захворювання.

Джерело:
До списку новин