загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фізіотерапевт розповів про простий тест для визначення потенційного довголіття в домашніх умовах.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фізіотерапевт Келлі Старет розповів про простий тест для визначення потенційного довголіття в домашніх умовах. Статтю про метод Старета опублікував The Telegraph. За даними досліджень, здоров'я опорно-рухового апарату прямо впливає на тривалість життя людей віком від 51 до 80 років.

Фахівець розповів, як перевірити стан ОРА. Для цього потрібно встати рівно і схрестити ноги, після чого повільно опуститися вниз і сісти так, щоб вийшла поза «по-турецькі».

Потім необхідно повернутися у вихідне становище, зазначив фізіотерапевт.

«Здатність виконати цю вправу є ознакою того, що людина довше залишатиметься в хорошій формі, оскільки у неї невеликий ризик отримати тяжку травму через падіння», – сказав Келлі Старет.

Він порадив людям будь-якого віку практикувати позу «по-турецьки» або навпочіпки, оскільки така вправа вчить зберігати рівновагу і тонізує глибокі м’язи живота.

На думку фізіотерапевта, саме звичка китайців сидіти на підлозі привела до того, що жителі Піднебесної на 80–90% рідше страждають від артритних болів у стегні, ніж європейці.

Джерело:
До списку новин