загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

101-річний невролог відкрив секрет, як прожити більше ста років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Секрет довголіття криється у генетиці та способі життя. Такої думки американський невролог Говард Такер. Чоловіку 101 рік. Він досі працює повний робочий день та успішно приймає пацієнтів, пише portal.abczdrowie.

Багато пацієнів запитують його, як йому вдається перетнути позначку в 100 років і при цьому зберегти тверезість розуму і тонус м'язів для щоденної роботи.

"Інтерес до навколишнього світу, заняття роботою, волонтерство, цінні відносини з людьми і навіть спосіб мислення – все це може призвести людину до довголіття та щасливого життя", - каже Говард Такер. Щодня невролог пробігає від 3 до 5 км на біговій доріжці.

Він не зловживає тютюном, але в інших питаннях користується принципом "все для людей, але в міру". У щоденному раціоні Такера єі фрукти, овочі та риба.

"Овочі та фрукти купую сезонні. Взимку це цитруси, а влітку – диня. Я рідко п'ю каву. Віддаю перевагу різним чаям", - говорит врач.

Щоб уникнути сонливості вдень, лікар пропускає другий сніданок, але перший прийом їжі на початку дня робить завжди. Доктор Такер уточнив, що його спосіб життя та тип харчування підійде не всім. Але в цьому немає нічого поганого. На його думку, людина має прислухатися до власного організму та відмовлятися від тих чи інших звичок, які вона переросла.

Джерело:
До списку новин