загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні на грип та ГРВІ захворіли понад 200 тис осіб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні за минулий тиждень на грип та ГРВІ захворіли 200 тис. 441 особа, з них 69,4% - діти віком до 17 років.

Про це повідомляється на сайті Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

Показник захворюваності на ГРВІ та грип серед населення становить 44,0 на 10 тис., що на 1,4% менше, ніж за попередній тиждень.

Загалом кількість осіб, які захворіли на грип та ГРВІ з 1 жовтня 2012 року, становить 1 млн. 782 тис. 890, із них діти віком до 17 років – 1 млн 214 тис. 716 (68,1%).

Фахівцями вірусологічних лабораторій регіональних закладів державної санітарно-епідеміологічної служби України за результатами проведених за звітний тиждень досліджень встановлено, що 36% захворювань викликано вірусами парагрипу, 31% - аденовірусами, 24,5% - РС-вірусами і по 4,5% вірусами грипу типу А та В.

Загальна кількість вакцинованих проти грипу склала 277 тис. 399 осіб (0,54% від населення України). За останній тиждень щеплено проти грипу 20 тис. 144 особи, що на 42,4% менше попереднього тижня.

До списку новин