загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Неякісне м'ясо і сало заполонили українські ринки – Держветфітослужба

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні протягом нетривалого періоду зафіксовано багато випадків потрапляння неякісної продукції тваринного походження. Про це повідомили у прес-службі Держветфітослужби з посиланням на керівника відомства Володимира Горжеєва.

За його словами, в основному претензії є до тієї продукції, яка не пройшла щеплення і ветеринарні дослідження.

“Фахівці державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи, що працюють на продовольчих ринках, виявляють таку продукцію. Однак, ризик залишається, оскільки у нас в країні до цих пір немало стихійних ринків, де реалізують м’ясну продукцію без документів, що засвідчують її якість і безпеку”, – зазначив глава Держветфітослужби Володимир Горжеєв.

Нагадаємо, в асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” повідомляли, що в першому півріччі 2013 Україна збільшила виробництво м’яса у забійній вазі на 9,3% до 1,13 млн. т. Однак, виробництво ковбас залишилося на колишньому рівні. Це означає, що українці споживають усе більше необробленого м’яса.

До списку новин