загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Старовинні рецепти напоїв для краси і омолодження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Всілякі еліксири безсмертя, молодості та здоров'я, рецепти живої та мертвої води багато століть намагалися знайти знахарі. Чого тільки не додавали вони в склади для омолодження: і лікарські рослини, і дорогоцінні камені, і часник, і навіть отрути...

Найдоступніші рецепти:

1. Тибетська питна вода

Покласти в скляну банку гірський кришталь, димчастий і рожевий кварц, аметист, кахолонг і сердолік, залити кип'яченою водою, поставити на 8-10 годин на сонці. Така вода омолоджує, надає життєвий тонус і служить профілактикою різних захворювань. Приймають її щодня по 2-3 склянки, використовують зовнішньо для протирання, примочок, компресів для пом'якшення шкіри, надання їй еластичності, розгладження зморшок, а також при порізах, ударах, опіках.

2. Напій тибетських ченців

Це старовинне засіб ченці робили з суміші ромашки, безсмертника і березових бруньок, взятих у рівних частинах. Збір заливали окропом, недовго настоювали, проціджували, в отриманий настій додавали мед.

3. Індійський еліксир молодості

В Індії існує легенда, що якось між богами і демонами розгорілася битва за володіння "дев'ятьма потаємними", одним з яких був... часник. У сутичці один з богів був важко поранений, тоді лікарі приготували на основі часнику еліксир і врятували бога від смерті. Рецепт еліксиру простий: відваріть 2 подрібнені головки часнику в 1 л молока і дайте настоятися протягом години. Приймати по 1/ 2 склянки 2 рази на день.

До списку новин