загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ібупрофен продовжує життя на 12 років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Популярне знеболююче ібупрофен може збільшити тривалість життя людини на 12 років. До такого приємного висновку прийшли американські вчені з Buck Institute for Age Research в Каліфорнії.

Для людей, які страждають від головних болів, ібупрофен вже давно став чудовим помічником. Але виявилося, що ці ліки також є ключем до довгого і здорового життя. У серії експериментів, проведених американськими вченими, популярне знеболююче змогло продовжити життя дріжджів, черв’якам і мухам дрозофілам приблизно на 15%.

Найприємніше полягає в тому, що цей додатковий час життя всі учасники експерименту провели в здоровому стані. У людському численні даний відрізок становить еквівалент 12 років хорошого, якісного життя. Іншими словами, люди могли б значно збільшити період, коли вони перебувають у прекрасній формі і не страждають від старечої немочі.

"Нам є від чого прийти в приємне хвилювання, — кажуть американські дослідники. — Ібупрофен — це відносно безпечний лікарський препарат, який міститься в багатьох домашніх аптечках і в кабінетах лікарів. З його допомогою ми збільшили тривалість життя черв’яків, і з віком вони заковтували їжу значно швидше, ніж цього очікували. Наші попередні висновки свідчать, що препарат здатний збільшити тривалість життя".

Не зовсім зрозуміло, яким чином ліки, уповільнюють старіння. Але, судячи з усього, вони якимось чином заважають клітинам поглинати триптофан — амінокислоту, яка знаходиться в яйцях, шоколаді та індичці.

До списку новин