загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 рецептів для омолодження шкіри рук

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Не дарма говорять, що вік жінки можна дізнатися за її руками. На руках підшкірно-жирової клітковини майже немає, через що шкіра схильна до більш швидкого старіння.

Не варто забувати про дію негативних факторів, до яких відносяться: сонце, різкі перепади температури, вітер, вплив чистячих і мийних засобів і багато інших чинників, які можна перераховувати до безкінечності.

На жаль,  в більшості випадків застосування захисних рукавиць і зволожуючих кремів для збереження молодості шкіри буде недостатньо. Щоб дійсно отримати ефективні результати, необхідно використовувати домашні косметичні процедури і перевірені народні рецепти.

1. Беріть по 2 ст. л. сиру і дуже міцно завареного зеленого чаю, змішайте їх. Додайте в суміш одну чайну ложку м’якого вершкового масла. Замість нього можна додати любу рослинну олію. Змішайте. Отриману маску нанесіть на руки. Через двадцять хвилин її можна сполоснути теплою водою.

2. 1- 2 ст. л. кефіру змішайте з таким же об’ємом пюре з банана і 1 ст. л.  рослинної олії. Замість кефіру можна взяти сметану або ряжанку. Одночасно зі сметаною додавати рослинне масло до складу маски немає потреби. Отриману суміш намазати на шкіру рук. Одягніть рукавички – бавовняні або поліетиленові. Після того, як пройде тридцять хвилин маску можна змити.

3. Одну чайну ложку рідкого меду нанесіть на руки. Ретельно помасажуйте спочатку одну руку, потім іншу. Потім накладіть долоню однієї руки на тильну сторону другої, після того, як пристануть одна до одної, відліпіть руки і поміняйте їх положення. Протягом двох хвилин, змінюючи положення рук, повторюйте цю процедуру.

4. При появі на руках перших ознак старіння – шкіра почала втрачати свою еластичність, на ній з’явилися зморшки, допоможе цей рецепт. Добре збийте жовток одного яйця зі столовою ложкою лимонного соку. Цю суміш втирайте в шкіру рук.

5. Вважається, що маска з вареної картоплі є ефективним методом омолодження шкіри рук, якщо застосовувати її щодня протягом декількох місяців. Для цього необхідно попередньо відварити картоплю і розім'яти, додати пару столових ложок молока і ложку оливкового масла . Дану суміш нанести на руки, одягнути рукавички з поліетилену хвилин на 20. По закінченню даного часу змити маску водою.

6. Овочеву маску для омолодження рук необхідно робити не рідше ніж один раз на тиждень, щоб насичити шкіру поживними речовинами і зволожити. Вибрати для масок слід моркву або огірок. Попередньо овоч подрібнити і нанести на руки. Почекати півгодини і змити водою. Потім нанести  на шкіру оливкову олію.

7. При відсутності часу для приготування сумішей для масок, на руки можна нанести звичайний майонез, краще той, в якому міститься мінімальна кількість оцту. Після цього надіньте рукавички, змийте суміш через десять хвилин.

До списку новин