загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

4 поради для здорових судин

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Піклуйся про здоров'я замолоду — це ми часто чуємо від старших людей але практично ніколи не дотримуємось поради. І дарма, адже робота судин забезпечує хороший стан цілого організму. Як їм допомогти — читайте у «Країні Здоров'я».

На судини благотворно впливають біг, плавання та аеробіка. Інтенсивність навантаження варто підбирати індивідуально, виходячи з самопочуття.

Контрастний душ. Під впливом води різної температури, судини людини стають більш еластичними та міцними. Контрастний душ вранці чудово підбадьорить, а ввечері зніме втому.

Гарний стан судин забезпечує вживання чистої води протягом дня. Фахівці радять випивати 2-3 літра води на день. А ось вживання кофеїновмісних напоїв краще звести до мінімуму. Не варто переїдати.

Повноцінний нічний відпочинок. Восьмигодинний сон в темний час доби не просто бажаний, а необхідний кожному.

До списку новин