загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яка музика врятує при різних хворобах?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Різні види музики можуть врятувати від деяких захворювань

Про позитивний вплив музики на організм людини вчені говорять вже давно. Проте тепер спеціалісти переконують, що музикою можна навіть лікувати. Детальніше про те, якою музикою можна лікувати ті чи інші захворюваннячитайте у "Країні здоров'я".

Музика виконана на струнних інструментах допоможе у лікуванні серцево-судинних захворювань. окрім лікування таких захворювань, музика виконана на гітарі, арфі чи скрипці здатна викликати гостре почуття жалю. Клавішна музика здатна лікувати різноманітні психічні розлади тазахворювання внутрішніх органів. Так, наприклад, фортепіано здатне позитивно впливати на роботу сечового міхура та нирок, а орган стимулює головний мозок. Духові інструменти допоможуть вилікувати різноманітні порушення дихання, адже здатні очистити легені та бронхи та впорядкувати роботу дихальної системи загалом. Музика виконана за допомогою ударних рекомендуються для стабілізації серцевого ритму. Також музика виконана на таких інструментах здатні лікувати печінку та кровоносну систему.

До списку новин