загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені: Діабет першого типу прискорює старіння мозку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Вчені: Діабет першого типу прискорює старіння мозку

Американські вчені припустили, що у людей з діабетом першого типу раніше старіє мозок.

З таким твердженням виступили фахівці з Університету Піттсбурга. Вони провели дослідження, учасниками якого стали 97 діабетиків першого типу і 81 здорова людина. Досліджувані пройшли МРТ-тестування і різні опитування. Вони показали, що у 33% людей, які страждають на діабет, високий рівень гиперинтенсивности білої речовини головного мозку, що є ознакою старіння. При цьому у здорових людей цей показник становить 7%.

Тому вчені змогли зробити висновок, що у діабетиків швидше старіє мозок. Варто відзначити, що страждають діабетом, показали більш низькі результати при проходженні когнітивних тестів. Раніше повідомлялося, що вчені виявили зв'язок між діабетом і хворобою Альцгеймера. з відкритих джерел сайту: 24.

До списку новин