загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як прокинутися без кави? Шукаємо альтернативу!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як прокинутися без кави? Шукаємо альтернативу!

Чи відомо тобі, що кожен день у світі випивається більше 2,5 млрд чашок кави! Як підбадьоритися без традиційної чашки кави? Знайти цьому напою альтернативу, а деталі в нашому матеріалі …

Крім кави, є й інші продукти, які можуть зробити твій ранок по-справжньому добрим і продуктивним.

Склянка холодної води. Звичайна питна вода з льодом і скибочкою лимона, допоможе прокинутися не гірше, ніж міцна гаряча кава. Справа в тому, що холодна вода вранці і натщесерце, для твого організму стрес, а стрес це збудження нервової системи, а значить і пробудження.

Міцний зелений чай з лимоном, або імбиром. Хороше поєднання кофеїну, корисних антиоксидантів і вітаміну С. Такий чай не тільки допоможе “струсити” залишки сну, але і підніме настрій. Цей тонізуючий напій не тільки бадьорить, але також ще прискорює обмін речовин, що перешкоджає набору зайвої ваги. А щіпка, або паличка кориці зроблять твій ранок воістину приємним і ароматним!

Цикорій. Ароматний замінник кави, цикорій, хороша альтернатива кави. Цей продукт благотворно впливає на нервову систему, активізує обмін речовин і стимулює імунну систему. Крім того, цикорій сприяє посиленню і прискоренню метаболізму.

Жменя горіхів. Ситні горіхи стимулюють роботу мозку, зміцнюють імунітет і сприяють профілактиці серцево-судинних захворювань. Варіант корисного і підбадьорливого сніданку: жменю горіхів, 1 ч.л. меду і зелений чай з імбиром.

Цитруси. Всі цитрусові тонізують і стимулюють роботу мозку і пробуджують нервову систему. Грейпфрутовий, або апельсиновий фреш може розбудити не гірше міцної чашки кави.

До списку новин