загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як зробити свій ранок позитивним:22 поради

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Як зробити свій ранок позитивним:22 поради

У всіх, напевно, була така ситуація, коли ви прокидаєтесь зранку і з жахом усвідомлюєте все, що повинні сьогодні зробити. Відразу ж з’являється бажання сховатись під ковдру. Це почуття надто знайоме для багатьох з нас. Але, на щастя, ви не зобов’язані починати свій ранок саме так. Ви знаєте, що наші думки впливають на наші емоції? Оскільки ми можемо навчитись контролювати їх, ми також можемо навчитись починати свій ранок супер позитивно. Ось кілька ідей, які допоможуть вам мислити правильно і насолоджуватися кожним днем.

1.    Спробуйте згадати свої сни

 

Неважливо, аналізуєте ви їх чи переглядаєте веселе відео у своїй голові. Сни допоможуть вам відчувати себе більш позитивно впродовж дня. Почніть записувати їх. Покладіть біля ліжка зошит, куди будете занотовувати усі ваші сновидіння. Але робіть це відразу після того, як прокинулись. З часом вам буде легше їх запам’ятовувати. А ще у снів з’явиться певний зміст, зв’язок з вашим особистим життям.  

2.    Подумайте про те, що робить вас щасливим

 

Думки створюють емоції. Відповідно, позитивні думки створюють позитивні емоції. Це дуже просто, як і будь-яка істина. Щоранку думайте про речі, які ви любите і які роблять вас щасливими. Просто уявіть, як ви робити те, що приносить вам задоволення, і ви насправді відчуєте себе краще. 

3.    Дякуйте

 

Подяка є одним з найважливіших методів покращення настрою. Дуже легко загрузнути в негативних думках і почуттях, і, врешті-решт, забути, наскільки вам пощастило у житті. Якщо впродовж певного часу зранку ви згадуватимете 5 речей, за які ви вдячні світу, це змінить ваше мислення і ваш день стане яскравішим. 

4.    Розслабтеся

 

Без фізичної релаксації, ми впускаємо до нашого організму стрес і занепокоєння. Переконайтеся, що ваш денний розпорядок включає дії, які допомагають розслабити тіло. Це може бути масаж, йога, або гаряча ванна - релаксація є дуже важливою, якщо ви хочете почуватись позитивно щодня. 

5.    Зосередьтеся на своєму диханні

 

Чим більший стрес і перелік справ вас очікує впродовж дня, тим тривожніше ви почуватиметесь. Ми можемо навіть не зрозуміти, що через стрес наше дихання змінюється, стає більш поверхневим. Зупиніться на хвилину і прислухайтесь до нього. Воно поверхневе? Зробіть кілька глибоких вдихів, повільно видихніть. Повторіть це кілька разів і насолоджуйтесь відчуттям релаксації впродовж декількох хвилин.

6.    Не акцентуйте надмірно увагу на власних думках

 

Кожного дня ми створюємо своєрідні історії, які стосуються обставин і подій у нашому оточенні. Дослідники говорять, що у кожної людини з’являється близько 60 000 думок щодня! Погодьтеся, це справді може втомити. Чим менше ви акцентуєте увагу на своїх думках і дозволяєте їм впливати на вас, тим імовірніше ви відчуватимете спокій впродовж усього дня.

7.    Не заходьте у соціальні мережі

 

Якщо ви - один з тих, хто, як тільки прокидається, відразу перевіряє свою сторінку в соціальних мережах або електронну пошту - припиніть це негайно! Ви навіть не уявляєте, наскільки вони впливають на вас, і не зрозумієте, доки не припините це робити впродовж деякого часу. Кожен ранок, розпочатий не соціальними мережами, стане набагато спокійнішим і радіснішим. Ми не забиваємо свою голову великою кількістю інформації та повідомленнями і наш розум може відпочити, готуючись до нового продуктивного дня. 

8.    Приготуйте смачний сніданок

 

Замість того, щоби витрачати свій ранок, перевіряючи сторінку у Facebook чи VKontakte, підіть на кухню і приготуйте смачний (і поживний) сніданок! Кому білкові млинці? Чи, може, яєчню? Хіба ви не відчуваєте себе краще? 

9.    Почніть медитувати

 

Медитація може справді змінити ваше життя! Ви не тільки станете спокійнішими, а й відчуєте гармонію з вашим оточенням. Не хвилюйтеся, якщо ви ще не маєте досвіду медитацій. Для цього не обов’язково сидіти, схрестивши ноги, і повторювати звук "Оммм" - ви можете спробувати щось інше, наприклад, танцювальну медитацію, гіпноз та багато іншого. 

10. Спробуйте записи для само програмування

 

Якщо говорити про гіпноз, то самопрограмування один з найбільш простих способів медитації. Є безліч записів, які можна придбати онлайн, і кожен з них створений спеціально для того, щоби допомогти вам вирішити конкретну проблему. Хочете відчувати себе більш позитивно? Тоді вперед.

11. Не хапайтеся одразу за свій телефон

 

Так само, як ви не повинні перевіряти соціальні мережі, коли прокидаєтеся, намагайтеся утриматися від перевірки вашого телефону. Залиште це на потім. Ви обов’язково помітите, наскільки негативно технології можуть впливати на наш розум і енергетичний стан. Не переймайтеся цим надто рано! 

12. Почніть займатися бігом

 

Ех... ендорфіни! Що може бути кращим для початку дня, ніж гормон щастя? Спробуйте хорошу пробіжку вранці, до того, як на вулиці стане надто спекотно, і ви будете задоволені результатом. 

13. Спробуйте тонізуючу йогу

 

Ще один спосіб отримати заряд ендорфінів зранку – це зайнятись йогою. Вистрибуйте з ліжка і починайте розтягуватись! 

14. Грайтеся зі своїми домашніми тваринами

 

Люди, які завжди грають зі своєю домашньою тваринкою, разом снідають, роблять фізичні вправи, перш ніж піти на роботу, відчувають себе щасливішими і починають день з радісних емоцій. Неможливо злитися або сумувати після гри з вашим пухнастим (чи не дуже :)) улюбленцем. 

15. Читайте надихаючу книгу чи статтю

 

Приємною частиною вашої ранкової рутини може стати читання блогів, на які ви підписалися. Якщо ви читатимете зранку щось надихаюче і мотиваційне, то почуватиметесь веселіше і будете готові до вирішення складних завдань впродовж дня. 

16. Слухайте хорошу музику

 

Так само, як і хороші книги – обирайте тільки найкращу веселу музику, щоби ваш розум зміг підготуватись до довгого та насиченого робочого дня. 

17. Використовуйте приємні мелодії для свого будильника

 

Спробуйте змінити сигнал вашого будильника. Не використовуйте голосні звуки. Замість цього підберіть щось гарне і мелодійне, що починається м'яко і поступово набирає гучності. З такою мелодією ви будете прокидатись не так різко, і, швидше всього, вам більше сподобається чути щось красиве зранку, аніж щось інтенсивне.

18. Включіть до вранішніх справ догляд за собою

 

Це може бути що завгодно - медитація, йога, читання, прогулянки... Що би це не було, зробіть це звичною для вас вранішньою справою, яка не підлягає обговоренню. Адже від цього залежить, наскільки вдалим буде ваш день!

19. Подивіться на щось красиве

 

Чудовий спосіб покращити настрій і стати спокійнішим – це подивитись на щось гарне. Це може бути квітка, ваш чоловік або дружина, картина, яка висить у вашій кімнаті... Що би це не було, виділіть всього хвилину чи дві, щоби просто оцінити цю красу. Ви будете вражені, як швидко спрацьовує така тактика і покращується ваш настрій! 

20. Прокидайтеся в чистій кімнаті

 

Чим бруднішою буде ваша кімната, тим гірше почуватиме себе ваш розум. Для того, щоб впорядкувати власні думки, в першу чергу наведіть лад у своєму оточенні. Приберіть у своїй кімнаті, й ви побачите, наскільки привітною та спокійною стане навколишня енергетика.

21. Запитайте себе: "Як я можу зробити цей день кращим?"

 

Це просте питання, але дуже потужне. Просто запитавши себе: "Як я можу зробити сьогоднішній день незабутнім?", ви зрозумієте, що контролюєте ситуацію, все у ваших руках. А далі просто робіть усе необхідне, щоби зробити цей день особливим.

22. Посміхайтесь, незалежно від того, як ви почуваєтесь

 

Навіть якщо ви відчуваєте сильне бажання залишатись в ліжку впродовж всього дня з поганим настроєм, не робіть цього. Посміхніться собі. А ще краще, подивіться на себе в дзеркало і зробіть це. Люди, котрі посміхаються щоранку впродовж 1-2 хвилин, відчувають як змінюється їх настрій і світогляд. Спробуйте! 

Приємних вам ранків та хорошого настрою ;) 

Vitaliy DeFranko

До списку новин