загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відеоігри допомагають діабетикам нормалізувати рівень цукру в крові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Відеоігри допомагають діабетикам нормалізувати рівень цукру в крові

Активні відеоігри допомагають діабетикам контролювати рівень цукру, встановили вчені. Фахівці зібрали групу з 220 осіб з діабетом 2-го типу, і 50% з них запропонували грати в Nintendo's Wii Fit Plus щодня по 30 хвилин протягом трьох місяців, повідомляє BBC.

У підсумку геймери не тільки знизили свою вагу, але і поліпшили показники цукру в крові. Коли згодом пограти запропонували іншим учасникам, вони домоглися таких же результатів. На думку вчених, будь-яка форма фізичної активності корисна, навіть у вигляді гри.

Насправді, деяким діабетикам досить правильно харчуватися і тренуватися, щоб контролювати своє захворювання.

Професор Стефан Мартін із Західного німецького центру діабету та здоров'я, який проводив дослідження, констатує: "Незважаючи на позитивний ефект, багатьом добровольцям було непросто дотримуватися режиму. Третина відмовилася від регулярних ігор. У що залишилися ж значно покращилися показники HbA1c - середнє значення глюкози за останні 8-12 тижнів. Також у них підвищилася якість життя ".

До списку новин