загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хропіння підвищує ризик розвитку раку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Хропіння підвищує ризик розвитку раку

Сильне хропіння підвищує ризик розвитку раку нирки в 5 разів. Таку заяву зробили американські вчені.

Фахівці з Університету Вісконсін-Медісон проаналізували дані 1,5 тис. добровольців, зібрані в ході 22-річного дослідження. Встановлено, що наявність важких порушень дихання уві сні підвищує ризик раку в 4,8 разів, помірних порушень - в 2 рази.

Експерти пояснюють, що порушення сну призводить до тривалого кисневого голодування, що, у свою чергу, провокує появу злоякісних новоутворень. Раніше вчені пов'язали апное сну з ожирінням, серцево-судинними захворюваннями, розвитком діабету.

Також хропіння робить серцевий м'яз слабким і, змушуючи серце працювати з більшою віддачею, що призводить до аритмії - порушення ритму биття серцебиття, кров'яний тиск підвищується, різко знижується концентрація кисню в крові, провокуючи порушення роботи головного мозку.

До списку новин