загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Робимо інгаляцію правильно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Робимо інгаляцію правильно

Інгаляції у багатьох ще й досі асоціюються з паруючим у каструльці відваром, проте з появою сучасних пристроїв – інгаляторів і небулайзерів – принцип дії інгаляції не змінився.

Що вдихати?

Інгаляційне лікування доречне для лікування верхніх дихальних шляхів. З чим робити інгаляцію, порадить лікар у кожному конкретному випадку, однак існують універсальні рецепти.

Сода або мінеральна вода

Змішайте 4 ч. л. соди з 1 л гарячої води  або підігрійте будь-яку мінеральну воду. Вдихання таких парів розріджує мокротиння і чинить пом’якшувальну дію на горло.

Цибуля або часник

Приготуйте з цибулі або часнику кашку, відіжміть сік і розведіть його десятикратним об’ємом гарячої води. Вдихання парів цього розчину чинить на організм антибактеріальну і противірусну дію.

Лікарські рослини...

... мають широкий спектр корисних дій, знищують інфекції, знеболюють, розріджують мокротиння і сприяють його виведенню. Найчастіше використовують квіти липи, лаванди і ромашки, листя евкаліпту, материнки і м’яти, хвою кедра та ялівцю, соснові бруньки, кореневище солодцю та інші рослини окремо або в комбінованих зборах.

Ефірні олії

1 ч. л. олії розведіть у 0,5 л гарячої води. Пари полегшують дихання і чинять антибактеріальну дію. Використовуйте олії хвойних дерев, а також бергамоту, анісу, чебрецю.

Як вдихати?

Тривалість однієї інгаляції – від 5 до 15 хвилин, у день можна проводити від 2-3 сеансів, залежно від самопочуття. Для лікування носових і придаткових пазух необхідно вдихати і видихати ліки через ніс, а для лікування горла, трахеї, бронхів, легенів – через рот. Можна здійснювати вдих і видих поперемінно через ніс і рот.

Вкрай не бажано проводити процедуру менш ніж за півтори години після прийому їжі, після процедури не рекомендується пити і їсти протягом однієї години і, звичайно ж, виходити на холод.

Автор: Ігор Крушеницький

До списку новин