загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Збільшені лімфовузли: причини і лікування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Збільшені лімфовузли: причини і лікування

Лімфовузли – своєрідні фільтри, які відловлюють всі хвороботворні організми, що потрапляють в наш організм. Лімфатичні вузли – дуже важлива складова імунної системи людини. І якщо її робота протікає нормально, запалення лімфовузлів не відбувається. Але, а якщо імунітет хоч трохи ослаблений, починаються запальні процеси вже в самому лімфатичному вузлі. Тому, якщо вас сильно непокоять лімфовузли на шиї, можна дати тільки одну рекомендацію: зміцнюйте імунітет.

Основне число лімфовузлів розташовується на шиї, у піхвах і під пахвами. Зазвичай їх називають «лімфатичні залози». Запалені лімфовузли говорять про те, що можливо, в найближчій до них частини тіла «оселилася» інфекція. Якщо запалилися лімфовузли в області піхв, це може свідчити про хворобу статевих органів, про якусь рану на верхній частині стегна або навіть просто про грибок ніг. Запалені ж на шиї лімфовузли, як правило, свідчать про ангіну або вушну інфекцію.

Як правило, інфіковані вузли стають розміром приблизно з горох і дуже легко промацуються пальцями. Це промацування зазвичай досить болісно. Лімфовузли можуть збільшуватися в розмірах і ставати розміром з горошину, іноді і більше. Якщо людина здорова, їх величина не повинна бути великою. Але зверніть увагу на факт, що ці залози, навіть коли інфекція була вже повністю вилікувана, можуть залишатися збільшеними ще приблизно тижнів 2. Особливо це стосується дітей і людей похилого віку.

Лікувати сам лімфовузол немає взагалі ніякого сенсу, адже він тільки показує, що в організмі є проблеми. Разом із запаленням лімфовузлів, може з’явитися підвищена температура, головні болі, постійне відчуття втоми, слабкість і загальне пригнічений стан.

Найгірший варіант, коли температура піднялася ще зовсім незначно. Це означає тільки те, що ваш імунітет знаходиться в жахливому стані. І цілком можливо, що, не пролікувавшись антибіотиками, не вийде позбутися запалення, яке зазвичай має бактеріальну природу, якщо організм сам впоратися з ним не може, йому потрібна ваша допомога. І краще – допомога лікаря.

До списку новин