загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чоловіки з цією проблемою рідше доживають до 70 років, аніж жінки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нове дослідження показало, що чоловіки з надмірною вагою або ожирінням мають на 30% більше шансів померти, не доживши до 70 років.

Дослідники з Кембриджського і Оксфордського університетів виявили, що занадто велика вага більш шкідлива для чоловіків, аніж для жінок.

Вони проаналізували дані 3,6 мільйона людей з різних країн і з'ясували, що чоловіки з надмірною вагою або ожиріння мали на 30% більше ризик смерті у віці до 70 років, в той час як у чоловіків зі здоровою вагою цей ризик в середньому становив 19% ,

Жінки з надмірною вагою або ожирінням мали на 15% більший ризик передчасної смерті у віці до 70 років, в порівнянні з жінками зі здоровим вагою, у яких цей ризик дорівнював 11%.

Дослідники вважають, що чоловіки частіше страждають від ожиріння, яке викликає серйозні зміни рівня жирів у печінці і рівня інсуліну, ніж жінки. Це означає, що вони мають більш високий ризик розвитку діабету 2 типу, захворювань печінки і серцевих захворювань.

Дослідження було опубліковане в журналі «Ланцет».

 

 

Джерело:
До списку новин