загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бджоли допомагають пенсіонеру дихати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У молоді роки Михайло Синютка захворів на запалення легень, в наслідок чого в одній із легень чоловіка  утворилася дірка, саме вона стала перешкодою на шляху до нормального дихання. По суті, дідусь живе за рахунок однієї легені, тому кожен рух пенсіонера дається йому важко.

Полегшити страждання від хвороби вісімдесятсемирічному чоловіку допомогла стаття, яка потрапила на очі. Пан Михайло каже, що прочитав про те, що в пасіках ставлять ліжка, аби було легше дихати. Аби полегшити свій стан, чоловік вирішив спробувати спосіб, про який дізнався.

За словами пенсіонера, за декілька місяців подібної практики, дихати стало значно легше. Бджоляр впевнений, що аеротерапія може зцілювати.

Також житель Тернопільщини каже, що до бджіл не можна йти з поганим настроєм. А ще бджоли не люблять запах алкоголю.

 

 

 

Джерело:
До списку новин