загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фотографії здатні зцілювати від болю - вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фотографії дорогих людей здатні зцілювати людину від різних видів болю.

Неймовірне відкриття зовсім недавно зробили вчені. Виявляється, фотографії дорогих людей здатні зцілювати людину від різних видів болю.

В експерименті брали участь 28 жінок. Їх випробовували з використанням предметів різного ступеня розпеченості. Завдання піддослідних дам полягало в тому, щоб якомога довше терпіти біль. До повної його непереносимості.
На першій стадії експерименту жінки терпіли біль, тримаючи кохану людину за руку. Людина ця перебувала за ширмою. Друга стадія відбувалася таким же чином, але вже з незнайомими для жінок людьми. Третя і четверта стадії експерименту полягали в тому, щоб терпіти біль, дивлячись на фото дорогих людей на третьому, і незнайомців на четвертому етапі.
Результати дослідів показали, що в моменти переглядів фото з дорогими людьми, жінки далеко не так сильно страждали від болю і могли терпіти його набагато довше, ніж коли дивилися на незнайомців. Ефект з переглядом фотографій навіть затьмарив за своєю результативністю експеримент з триманням за руку. Вчені пояснили цей феномен тим, що дивлячись на обличчя близьких людей, жінки таким чином стимулювали зони задоволень головного мозку. Це і справляло на них знеболюючу дію.
Дослідники все ж зазначають, що перегляд фотографій ніяк не може зовсім позбавити людину від таких сильних болів, як мігрень або зубний біль. Але багато видів болю, таких наприклад, як здача аналізів, можна буде значно зменшити, а то й зовсім уникнути.

 

Джерело:
До списку новин