загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Літні водії їздять безпечніше молодих - вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нове дослідження, проведене британським Університетом Суонсі, поставило під сумнів ідею про те, що люди похилого віку небезпечні за кермом.
Аналіз даних по ДТП показав, що водії старше 70 років в 3-4 рази рідше потрапляють в аварії, аніж чоловіки у віці 17-21 року.
Спостерігаючи за літніми водіями, вчені прийшли до висновку, що найчастіше ті помиляються, виконуючи поворот направо (в Британії лівосторонній рух. - Ред.) і обгін.
Молоді водії-чоловіки зазвичай потрапляють в аварії, викликані перевищенням швидкості, а також у разі втрати контролю над автомобілем.
Найбезпечнішими водіями вчені вважають людей у ​​віці від 40 до 50 років. Дещо гірше керують авто літні люди, і найбільш ризиковано - молоді, пояснює Чарльз Муссельвайт, професор геронтології в Університеті Суонсі.
Дослідження також показало, що водії похилого віку особливо схильні помилятися в ситуаціях, коли відчувають тиск з боку інших учасників дорожнього руху.
Крім того, літні водії зазвичай потрапляють в менш травматичні для людини аварії.

 

Джерело:
До списку новин