загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як часто зрілому чоловіку слід відвідувати уролога?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чоловікам щорічно слід відвідувати уролога хоча б тому, що рак простати входить в топ онкологічних захворювань. Про це повідомив заступник директора Національного Інституту раку Сергій Коровін, передає УНН.

Чоловіку після 50 років слід відвідувати кабінет уролога як мінімум раз на рік. Результат лікування онкології залежить, по більшій мірі, від того, на якій стадії його діагностували лікарі.

"Для того, щоб лікувати будь-яку онкопатологію, потрібно визначити її на ранніх етапах. Так як від діагностики на ранніх стадіях залежить результативність лікування онкохворих. А для того, аби виявити її на ранніх етапах, потрібно займатися скринінговими програмами, тобто потрібно займатися виявленням цих ранніх стадій. Адже рак простати знаходиться в топі ракових захворювань. І кожен чоловік у віці старше 50 років повинен хоч раз на рік звернутися до уролога".

Коровін вважає, що українцям просто необхідна державна програма профілактики онкологічних захворювань.

"Це повинна бути державна програма. Тому що, по-перше, у нас немає доступу всіх бажаючих до уролога, потрібно йти і постояти в черзі і так далі. А по-друге, є спеціальний тест на рак простати і він не є безкоштовним. Ось і все пояснення, чому нам потрібна державна програма", - підсумував доктор.

 

Джерело:
До списку новин