загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Воду для пиття потрiбно готувати! Про таке заявили вчені...

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вiдомо, що нашi пращури не лише з колодязя чи джерела брали воду. Взимку, примiром, набирали снiг у вiдра, тодi чекали, поки вiн розтане та використовували для своїх потреб. Вмивалися цiєю водою, її навiть пили. Виявляється ж, для нашого органiзма така вода є не лише потрiбною, але й незамiнною. dobryjlikar.com

Про це розповiв Михайло Курик, директор Iнституту екологiї людини.

-- У чому секрет талої води?

-- Людина вiд народженнi має певний водний гомеостаз -- спiввiдношення зв"язаної води (внутрiшньоклiтинної) та вiльної (мiжклiтинної). Цю константу потрiбно пiдтримувати, для чого необiдно пити високоякiсну воду. За складом вона має бути схожою до внутрiшньоклiтинної i мати високу бiоенергетичну цiннiсть.

Про потребу в цьому свiдчать такi факти: ембрiон людини на 97 % складається з води, у новонародженого її кiлькiсть зменшується до 90 %, а з роками цей показних дорiвнює 60 %. Зважаючи на це, стає зрозумiло, що суть старiння полягає у дегiдратацiї. Разом iз водою клiтини органiзму покидає життя.

Так от, тала вода вiдповiдає структурi внутрiшньоклiтинної, вона є фiзiологогiчно близькою для людини. Бiльше того, її можна назвати живою. Адже її молекулярна структура вiдрiзняється чiткою впорядкованiстю, котра характерна лише для живих структур.

-- Але чи варто з такою метою застосовувати снiг?

-- У наш час (зважаючи на стан екологiї) навряд чи доцiльно говорити про користь води, отриманої зi снiгу чи льоду. Природа зараз "хвора" людиною та продуктами її життєдiяльностi. Через вiдсутнiсть гармонiї з природою, весь негатив iз довкiлля "замикається" за допомогою води на людинi. 

Зараз у нас практично немає джерела поверхневої питної води, готової до вживання без попередньої обробки. Є, звiсно, теорiї, що воду можна збагачувати кораловим кальцiєм чи iншим чином активiзовувати. Але це буде штучний "допiнг".

Для приготування талої води спершу воду (з крана чи колодязя) потрiбно пiдiгрiти у чайнику до окропу. Якщо вода з джерела чи глибокої криницi (бiльше 20 метрiв),  кип"ятити не потрiбно. Тодi одразу вимкнiть газ та поставте чайник пiд струмiнь холодної води. Якщо швидко остудити воду, вiдбувається енергетична її активацiя. Тодi слiд перелити у флягу та заморозити. Для цього пiдiйде морозилка, чи навiть за умов морозiв закриту ємкiсть можна виставити на балкон. 

Через пiвтори доби вода вже перетвориться на лiд. Тодi потрiбно, аби за нiч лiд розтанув при кiмнатнiй темпетарурi. Щоправда, потрiбно викинути той лiд, котрий при розмерзаннi залишиться у розмiрi курячого яйця.

Унiкальну структуру така тала вода зберiгає протягом не бiльше восьми годин. Пити її слiд зранку, аби "зарядити" органiзм. А тодi можна пити її i протягом дня. Завдяки цьому вiдбуватиметься вiдновлення зв"язаної води в органiзмi. Така вода позитивно впливає на життя кожної клiтини, сприяє покращенню процесу обмiну речовин та роботi шлунково-кишкового тракту. Вона допомагає при шкiрних хворобах, при алергiчних проблемах. Зрештою, якщо робити це щодня, людина омолоджується, що може забезпечити навiть довголiття.

А ще можна приготувати зранку напiй молодостi, котрий оздоровлює. В талу воду поставте терку та натрiть в неї почищену моркву, буряк, селеру, яблуко, навiть картоплю (в залежностi вiд смакових вподобань). Процiдiть та випийте отриманий напiй, а з м'якоті можна зробити салат. А ще можна на талiй водi настояти листя лавра, червоної смородини i пити зранку натщесерце. В такий спосiб ви збагачуватимете органiзм мiкроелементами та природньою енергетикою талої води.

 

Джерело:
До списку новин