загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені розповіли найпростіший спосіб запобігти інсульту

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Американські вчені з університету Мічігану встановили, що яйця захищають від крововиливу в мозок. gazeta.ua

Їсти хоча б по одному яйці в день - один з найпростіших способів захиститися від інсульту. Це збільшує шанс уникнути інсульту на 12%.

У них міститься цілий комплекс антиоксидантних речовин. Завдяки їм знижується інтенсивність окислення, якому організм постійно піддається.

Зниження кисневого тиску в клітинах сприяє купірування запальних процесів, з якими пов'язані найнебезпечніші захворювання у людини, в тому числі ішемічна хвороба серця та порушення мозкового кровообігу.

Також разом з яйцями організм отримує повноцінний і легкозасвоюваний білок в сукупності з сполуками, які позитивно впливають на судини і капіляри.

Джерело:
До списку новин