загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зубні протези: здоров’я в небезпеці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як з’ясувалося в ході досліджень, не всі традиційні продукти харчування корисні для здоров’я. Справа в тому, що цинк, хоч і необхідний для жіночої краси та здоров’я, при надмірній кількості може загрожувати серйозною небезпекою. Ще більшу небезпеку часом несе носіння протезів. Зубні імплантати або протези: що надійніше?

Доведено експериментами

При підвищеному рівні цинку в організмі може статися порушення в засвоєнні міді, виникає її дефіцит. Професор Джей фон Фраунгофер, один з провідних авторів дослідження, вважає: передозування цинку досить часто можна зустріти у жінок зрілого віку, які змушені носити зубні протези.

Проблема полягає в тому, що в гелях, які призначені для фіксації зубних протезів, міститься досить великий обсяг цього мікроелемента. Так що доктор фон Фраунгофер підкреслює: застосовувати фіксуючий гель потрібно у відповідності з інструкціями, наносити його на протез декількома точками або дуже тонкою смужкою. На думку лікарів, в разі щоденного використання однієї упаковки в середньому вистачить на десять тижнів. Але жінки найчастіше з часом починають застосовувати більше гелю, оскільки з віком змінюється конфігурація щелепи. До речі, встановлено зв’язок між невдоволенням життям і здоров’ям зубів.

У чому полягає небезпека

При збільшенні рівня цинку до токсичного рівня трапляються болі в животі, нудота, порушення у процесах травлення. При дефіциті міді спостерігається крихкість зубів і кісток, ламкості в нігтях і випадання волосся.

Крім цього, лікарі не радять споживати в їжу занадто велика кількість бобових, печінці, червоного м’яса, морепродуктів, молока, горіхів, яєць, оскільки в цих продуктах міститься багато цинку. Бережіть ясен і зубів буде приємно.

 

Джерело:
До списку новин