загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені розповіли, чому людям похилого віку треба частіше їсти буряк

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами експертів, буряк - вельми корисний і необхідний для раціону людини продукт. 

Вчені заявили, що вживання бурякового соку не тільки наповнює організм необхідними вітамінами, але й сприяє омолодженню мозку літніх людей і посилює позитивний ефект фізичних навантажень.

За словами дослідника Уейка Фреста, свіжовичавлений буряковий сік допомагає мозку літніх людей працювати ефективніше, омолоджує організм, виводячи шкідливі токсини, шлаки.

Він дає людині похилого віку необхідну енергію для занять спортом.

За словами експертів, буряк - вельми корисний і необхідний для раціону людини продукт. Він сприяє прискоренню метаболізму, допомагає всім процесам в організмі. Фахівці відзначили, що буряковий сік незамінний, оскільки він знижує кров’яний тиск і запобігає виникненню інфаркту та інсульту.

Свіжий сік буряка містить в собі високий рівень селітри, який після вживання перетворюється в нітрит, а потім в окис азоту. Саме цей елемент збільшує приплив крові в організмі, сприяє кращій роботі серцево-судинної системи і підвищує працездатність.

Дослідження включило понад 20 людей від 55 років, які страждають на гіпертонію. Півтора місяців випробувані три рази на тиждень тренувалися на біговій доріжці протягом 50 хвилин, а перед цим вживали склянку свіжого бурякового соку. Виявилося, що працездатність збільшилася на 13 відсотків, що дало можливість істотно поліпшити якість життя сердечників. Вони стали більш рухливими і менше втомлювалися. 

 

Джерело:
До списку новин