загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цей відомий всім препарат може запобігти поширенню раку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Аспірин може запобігти поширенню раку, показують нові дослідження. На додаток до полегшення головного болю і запобігання серцевих нападів, препарат, мабуть, перешкоджає поширенню злоякісних клітин.

Якщо коли-небудь були чудо-ліки, то можливо, це аспірин. Спочатку отримана з листя верби, ця основа сімейної медицини успішно використовувалася протягом багатьох поколінь для лікування від артриту до лихоманки, а також для профілактики інсультів, серцевих нападів і навіть деяких видів раку.
Дійсно, препарат настільки популярний, що щорічне споживання в усьому світі становить близько 120 мільярдів таблеток.

В останні роки вчені виявили ще одне можливе застосування аспірину: припинення поширення ракових клітин в організмі після того, як початкова пухлина вже сформувалася. Дослідження все ще продовжує розвиватися, але висновки натякають, що препарат може в один прекрасний день стати основою для потужного доповнення до нинішніх методів лікування раку.

Однак не всі однаково добре переносять цей препарат, і для деяких людей це може бути зовсім небезпечно. Таким чином, дослідники намагаються розробити генетичні тести, щоб визначити, хто з них може отримати довгострокове застосування аспірину. Останні дослідження в області діяльності по боротьбі з раком дають результати, які можуть допомогти цим зусиллям.

 

Джерело:
До списку новин