загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відомий американський доктор медицини розповів, що б він робив, якби дізнався, що в нього рак

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Марк Хайман, доктор медицини, у своїй авторській колонці поділився з читачами думками про свої подальші дії, якби у нього виявили рак.

На думку Марка Хаймана, рак - результат неправильного способу життя. І якщо змінити спосіб життя, то можна вилікувати хворобу.

Цей алгоритм складався би з п’яти дій.

1. Відмовився б від цукру. 
Усередньому за рік людина з’їдає 69 кілограмів цукру, а саме цей продукт живить ракові клітини й сприяє їх розвитку. Якщо ви хочете запобігти розвитку раку або взяти його під контроль, вам доведеться, підтримувати в нормі рівень інсуліну: їсти багаті клітковиною свіжі, цільні, "реальні" продукти і звести до мінімуму споживання солодкої обробленої їжі. Таке правило допоможе при розвитку раку і є ефективним профілактичним заходом проти такої хвороби.

2. Відмовився б від продуктів, які сприяють погіршенню самопочуття.
Що це за продукти? У всіх вони різні. За словами доктора, нерідко організм людини агресивно реагує на глютен чи молокопродукти. Та загалом правило таке: Прислухайтеся до себе! Якщо після якоїсь їжі, яка вам подобається, але не підходить, ви відчуваєте себе погано, відмовтеся від неї!

3. Не дозволив би запальним процесам розвиватись.
Запалення - прямий шлях до всіх серйозних хронічних захворювань, включаючи рак. Основними причинами таких процесів стає резистентність до інсуліну, аутоімунні хвороби й алергії, спричинені інтоксикаціями. Впоратись із запальними процесами допоможуть продукти, багаті на Омега-3 жирні кислоти. Зокрема йдеться про морську рибу й лляне насіння. 

4. Покращив би стан кишківника.
Мова тут не тільки про ризики розвитку раку товстої кишки. У даний час багато вчених активно тестують гіпотезу про те, що причиною раку може бути мікробіом товстої кишки. Іншими словами, причина може ховатися в бактеріях, які живуть в кишечнику. Тож треба очистити кишківник від шкідливих бактерій, у чому в першу чергу допоможуть про- і пребіотики. А окрім того ефективними є фітонутрієнти (містяться в лісових ягодах), куркумин (мова про куркуму) й ресвератрол (виноград). 

5. Оберігав би організм від токсинів. 
Ніхто з нас не може повністю уникнути поганого впливу токсинів. Але його можна зменшити! Найважливіше уникати впливу з боку пестицидів, фталатів, бісфенолу А, антипиренів, важких металів (ртуть, свинець). Для цього достатньо не вживати напої з пластикової тари й напівфабрикати, а ще поменше бувати на центральних вулицях великих міст - це захистить від згубної дії свинцю (потрапляє в повітря з вихлопних газів автомобіля).

Загалом усі ці правила допоможуть вберегтись від розвитку страшної хвороби. 

І пам'ятайте: рак - це не вирок. Якщо докласти чималих зусиль, хворобу часто вдається перемогти. Ваше завдання - покладатися не тільки на лікарів, а й самого себе! Зробіть усе можливе, щоб збільшити свої шанси!

 

Джерело:
До списку новин