загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Усього одне правило: 112-річна жінка розкрила секрет довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

112-річна британка розповіла правило довголіття, яке багатьом сподобається.

Грейс Джонс - жінка з Великобританії, яка дожила до 112 років і зовсім не збирається йти на упокій. Дама зізнається, що не відчуває себе на свій м'яко кажучи похилий вік, а все завдяки правилу, яким вона користується вже більше 60 років. Дізнайтеся секрет довголіття від 112-річної жінки!

Грейс Джонс з Великобританії рассказла одному з місцевих ЗМІ свій секрет довголіття, яким вона користується з 50-річного віку. Дивовижний засіб Грейс - це розведений віскі перед сном.

Джонс стверджує, що саме міцний алкогольний напій допоміг їй прожити стільки років і зберегти ясність розуму. При цьому вона поділилася тим, що лікар повністю підтримує її звичку, наполягаючи на тому, що у невеликих кількостях алкоголь може бути дуже корисний для організму.

 

Грейс Джонс не тільки прожила більше століття, вона зуміла залишитися молодою в душі. Літній жінці подобається шопінг і вона вже планує гучну вечірку з нагоди свого 113-річчя. Вона любить читати книги, спілкуватися з новими і цікавими людьми. У неї є 80-річна дочка, яка вважає маму дуже цікавою жінкою.

Грейс завжди жила насиченим життям. Її шлюб тривав 53 роки. Вона змінювала місце проживання 27 разів, пережила 26 прем'єр-міністрів Великобританії і дві світові війни. Своєю любов'ю до віскі і життєрадісністю ця бабуся доводить, що має намір пережити набагато більше подій.

 

Джерело:
До списку новин