загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Крути педалі на позитиві: 111-річний чоловік розкрив секрет довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

111-річний Генрі Ценг вірить, що досягти довголіття під силу кожному.

111-річний мешканець Лос-Анджелеса Генрі Ценг щодня відвідує спортзал і не відмовляє собі у фастфуді. Секрет довголіття за його словами - вміння за будь-яких обставин залишатися на позитиві.

Більшість людей вважають, що були б щасливі, якщо б досягли 100-літнього віку, і тим більше, якщо б при цьому могли б ходити. Але мати 111 років і, як і раніше, працювати кожен день - таке звучить майже неймовірно. Але лише не для Генрі Ценга.

Генрі Ценг по півгодини в день займається на тренажерах. При цьому прискіпливо стежить, щоб заняття протривали ні хвилиною менше. Чоловік досі практикує йогу й щодня робить вправи з гумовими кульками, які дозволяють збільшити силу рукостискання. Звичайне фітнес-заняття Генрі включає в себе розтяжку, кардіо й силові вправи. Про це пише відоме британське видання Dailymail.

Народився Генрі Ценг в Йокогамі, Японія, але живе в Лос-Анджелесі з 1975 року. Ценг займається спортом більшу частину свого життя.

 

Активний спосіб життя чоловік веде з молодості. Тоді він регулярно займався плаванням, любив йогу й вуличні види спорту. Генрі ніколи не курив і не зловживав алкоголем. У 80 років йому вдавалося робити стійку на голові, у 90 вистачало сил на повноцінні заняття аеробікою.

 

Ценг вважає, що секрет довголіття простий. За його словами, кожен, хто щодня займається спортом та залишається "на позитиві", зможе досягти успіху в цьому.
За словами Генрі, допомагає йому лишатися у відмінній формі й харчування. Головне його правило: "снідати як король, обідати як принц, вечеряти як бідняк".

"Зазвичай сніданок його складається з 2-х зварених всмятку яєць, половини грейпфрута, половини банану, шматка хліба з маслом і джемом, півтарілки мюслі або вівсяних пластівців, горнятка кави й склянки апельсинового соку", — розповідає донька Генрі Лінда Ссія.

Обідає чоловік зазвичай стравою китайської, італійської або мексиканської кухні. Інколи заходить й у МакДональдс. На вечерю обирає запечене курча, страву з яловичого фаршу, тушковану свинину, омлет або суп. У жодних продуктах собі він не відмовляє. Після кожного тренування ласує порцією моко лате.

 

За словами рідних і знайомих Генрі, він завжди перебуває на позитиві й ніколи не сумує.

"Як і всі, я маю багато дрібних проблем. Однак просто кажу собі: "забудь про це". Вірю, що немає нічого неможливого", — каже Генрі.

 

Джерело:
До списку новин