загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Житель Великобританії вважає секретом свого довголіття м’ясо на грилі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

100-річний Артур Грісбрук впевнений, що саме в харчуванні і криється секрет його довголіття.

Житель британського графства Бакінгемшир Артур Грісбрук дожив до 100-річного ювілею, дотримуючись раціону, який розкритикував би будь-який дієтолог. Чоловік любить вечеряти овочами, з м’ясом на грилі, сосиски, яйця і запивати блюдо парою келихів вина. Пенсіонер сам придумав для себе такий раціон і намагається його дотримуватися. Він стверджує, що дожив до своїх років саме за рахунок того, що дотримувався раціону, який приносить йому багато приємних емоцій.

Незважаючи на солідний вік, британський пенсіонер живе самостійно. Він цілком активний і бадьорий, сам ходить за покупками і готує їжу, а також виконує різну домашню роботу. Також літній чоловік пристрасно захоплений своїм хобі — грою на органі. Час від часу він зустрічається з друзями. Загалом, спосіб життя 100-річного дідуся типовий для набагато молодших людей. 

Він пояснив, що їсть тільки те, що йому хочеться, а найбільш улюбленими продуктами називає стейки, сосиски, яйця, свіжі булочки і томати, до них він мав схильність і в попередні роки.

«Коли я став пенсіонером, лікар сказав, що треба бути акуратніше з таким меню і дотримуватися більш здорового харчування. Але я вирішив, що буду насолоджуватися життям і їжею, – і лише виграв від цього », – сказав Грісбрук.

Хоча чоловік зізнається, що здоров’я у нього вже не як у молодості, – серйозних відхилень у 100-річного британця немає, а його енергійність просто разюча для такого поважного віку.

 

Джерело:
До списку новин