загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Учені: Незаміжні жінки в старості більш щасливі та здорові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Останні дослідження довели, що самотні жінки в старості є більш здоровими та щасливими, ніж заміжні. Учені пояснюють це відсутністю стресу та меншим обсягом домашньої роботи.

Італійські вчені провели незвичайне дослідження. Вони спитали жінок про рівень стресу для них у шлюбі та з’ясували, з чим це пов’язано. Також вони опитали самотніх літніх жінок й провели тести щодо їх фізичного стану, а потім провели таке ж дослідження серед заміжніх.

Результати дослідження вражають: літні самотні жінки є більш здоровими та щасливими, ніж їхні однолітки, які мають чоловіків.

Крім того, з’ясувалося, що навіть у молодих дружин чоловіки викликають стрес. Більшість жінок стверджують, що догляд за власними чоловіками в них викликає більше хвилювань та проблем, ніж догляд за дітьми.

Психологи пов’язують це з тим, що більшість домашніх обов’язків лежить на плечах жінок. Так вони змушені присвячувати себе доглядові за чоловіком протягом усього життя. Психологи запевняють, що літні жінки приносять значну «користь» для здоров’я чоловіків, оскільки перебирають майже всі хатні обов’язки. Це призводить до великого стресу.

Учені з’ясували, що в середньому дружини та матері оцінюють рівень стресу від сімейного життя на 8,5 балів з 10. При цьому 46% жінок стверджують, що власні чоловіки доставляють їм більше проблем, ніж маленькі діти.

Результати дослідження:

  1. 1. Майже 100% жінок повідомили, що найбільший стрес у їхньому житті є результатом нестачі часу через домашні обов’язки.
  2. 2. 20% молодих дружин страждають від відсутності будь-якої допомоги чоловіків.
  3. 3. 75% жінок стверджують, що більшість хатніх обов’язків та виховання дітей лежить виключно на їхніх плечах.

Крім того, італійські спеціалісти з’ясували, що вдови більш здорові та щасливі, тоді як у вдівців стан здоров’я погіршується після втрати дружин.

Учені радять заміжнім жінкам пам’ятати, що вони повноцінні партнери з чоловіками в шлюбі, та приділяти собі більше уваги.

 

Джерело:
До списку новин