загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Американський дієтолог розвінчала популярні міфи про здорове харчування в похилому віці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дієтолог Кетлін Джонсон з центру досліджень Медичного факультету університету Джонса Хопкінса в Балтиморі розвінчала популярні міфи про здорове харчування в похилому віці. Насамперед, вона спростувала теорію про шкоду молока в раціоні.

Фахівець з харчування звернула особливу увагу на усталену заборону молочних продуктів для регулярного вживання літніми людьми. Кетлін Джонсон пояснила, що дійсно, в зрілому віці лактоза може гірше засвоюватися організмом або навіть викликати її непереносність, однак якщо чоловік або жінка не відчуває дискомфорту і болю в животі, розлади шлунково-кишкового тракту або інших неприємних симптомів, то не варто виключати корисний продукт зі свого звичного харчування.

Далі дієтолог розвінчала міф про те, що кальцій можна отримувати тільки з кисломолочного сиру і сирів. За словами експерта, це не так, і щоб запобігти крихкості кісток і появі остеопорозу, буде досить додати в меню лосось, сардини і шпинат. Кожен з цих продуктів містить від 100 до 400 мг вітаміну D3. Такої кількості буде досить, щоб заповнити добову норму в 1300 мг.

На закінчення Кетлін Джонсон заявила, що виключення насичених жирів і вуглеводів з харчування в літньому віці також є помилкою. Це пояснюється тим, що омега-3 в рибі і горіхах сприяють кращому засвоєнню вітамінів, а швидкі вуглеводи вкрай необхідні для підтримки нормальної ваги


Джерело:
До списку новин